Coaching referenties

Referenties Ik heb Betty ervaren als een wijze grijze uil. Met haar brede kennis weet ze iedere cursist weer een...

Referenties

Ik heb Betty ervaren als een wijze grijze uil. Met haar brede kennis weet ze iedere cursist weer een andere spiegel voor te houden die precies past bij de individuele vraag.
– Jacolien Schepers, Trainingsacteur, “Als spelen leren is, speel dan veel” www.jacolienschepers.nl

Inzicht in mensen en doorzicht in situaties, dat is Betty. Ze sluit aan bij de situatie van de mensen en stemt heel persoonlijk af met diegene die het betreft. Ze zit niet vast aan 1 begeleidings-coachingsstijl en ze staat zelf open als coach in de relatie.
– Coryne Noordhoek, ex manager Solis

Betty weet met haar persoonlijke en doortastende analyses mensen een spiegel voor te houden.  Geen vage termen of wollige benaderingen: Betty is duidelijk en concreet in haar bewoordingen, zodat je daar direct mee aan de slag kan in je dagelijkse omgeving.
Hoofd Inkoop

De coachings gesprekken met Betty hebben mij veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen, rollen en allergieën. Betty heeft veel methoden en technieken tot haar beschikking. De aanpak van Betty heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren, ze dringt snel door tot de kern en geeft op een integere en respectvolle manier feedback. Betty zette me daarmee aan het denken en dit hielp me om keuzes te maken die goed voor mij zijn.
– Dianne van Dulmen, ex hoofd P&O Hamer B.V.

Betty maakt op een prettige manier contact met alle deelnemers en kan daardoor goed stimuleren (en soms confronteren) in het persoonlijke stuk. Ze overziet goed wat er nodig is en kan daar op sturen. Kortom een collega waar je op kunt bouwen!
– Gonnie Kleinewww.dezeevanmogelijkheden.nl

Het traject “Vermogen tot Veranderen” is mede door de kennis en kunde van Betty voor ons succesvol geworden.
John Dijkman, Commercieel Directeur Hamer B.V.

Opdrachtgevers in verleden

“Avans +, Breda
Bureau Boutens, Deventer
DOE’TH, Elburg
Hamer Installatietechniek B.V.,  Apeldoorn
Hogeschool Saxion, Deventer
J. van Sonsbeek, advisering, coaching, training: ACT! Almelo
Solis, Deventer
Stichting Sutfene, Zutphen