Individuele coaching

Zelfkennis is voor de ziel wat een koud bad is voor het lichaam: bij beide is de eerste gewaarwording vaak...

Zelfkennis is voor de ziel wat een koud bad is voor het lichaam: bij beide is de eerste gewaarwording vaak schrik, terwijl de tweede van opfrissende en krachtgevende aard is. – E.F. Cremer

 

Ongemerkt of sluimerend hebben we vaak patronen ontwikkeld, waardoor we ons niet optimaal in het leven kunnen ontplooien. Vele aspecten spelen hierbij een rol, zowel in de persoon zelf als gebeurtenissen rondom de persoon. Soms moeten eerst de patronen helder worden: wat gebeurt er precies? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar kan de persoon zelf wat aan veranderen en waar kan de persoon zelf niets aan veranderen? Pas als de coachee zich gezien, gehoord en begrepen voelt komt er ruimte en energie vrij om te reflecteren, de blik te verruimen, bakens te verzetten of gedrag te veranderen. Dit laatste zie ik als mijn missie als coach.

Ik heb een grote gereedschapskist met coachingtechnieken in huis. Ik tast af, kijk en voel wat bij desbetreffende persoon(en) het beste past en werkt. Mijn grondhouding is is altijd oplossings- en systeemgericht.

Een coachingsessie duurt 1,5 uur. De coaching vindt zowel in de profit- als non-profit sector plaats, individueel of met meerdere personen, op de eigen werkplek of in mijn praktijkruimte. De prijs is ervan afhankelijk of de coaching vergoed wordt door de werkgever of privé betaald wordt. Neem gerust contact op voor een offerte of een (gratis) kennismakingsgesprek.

 

Als iets werkt, doe het vaker! Werkt het niet? Doe iets anders!
– Insoo Kim Berg

 

 

Fotografie coaching

  1. Je wil jouw foto’s naar een ander niveau tillen, waarin meer jouw persoonlijkheid/eigenheid zichtbaar wordt.
  2. Je hebt behoefte aan personal coaching/life coaching en wil dit graag m.b.v. fotografie doen. Niet al te veel en diepgravend praten, maar jouw foto’s het werk laten doen!

Mocht je interesse hebben neem dan contact met me op via info@bettyvanengelen.nl