Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Referenties

Opdrachtgevers training & coaching

“Avans +, Breda
Bureau Boutens, Deventer
DOE’TH, Elburg
Hamer Installatietechniek B.V.,  Apeldoorn
Hogeschool Saxion, Deventer
J. van Sonsbeek, advisering, coaching, training: ACT! Almelo
Solis, Deventer
Stichting Sutfene, Zutphen

Referenties

Ik heb een aantal keer samengewerkt met Betty. Haar zorgvuldigheid in de voorbereiding en tijdens de trainingen kenmerkt haar stijl van werken. Ze zorgt voor een veilige sfeer waarin iedere deelnemer kan werken aan zijn/haar persoonlijke doelen. Betty maakt op een prettige manier contact met alle deelnemers en kan daardoor goed stimuleren (en soms confronteren) in dat persoonlijke stuk. Ze overziet goed wat er nodig is en kan daar op sturen. Kortom een collega waar je op kunt bouwen!
– Gonnie Kleinewww.dezeevanmogelijkheden.nl

Niet alleen de wereld van de techniek verandert, maar ook de wereld waarin we leven en werken. Onze bedrijfsvoering zullen we hierop moeten aanpassen. Met dit gegeven zijn we met onze bedrijfs- en projectleiders samen met Betty een traject ingegaan. Door middel van meerdere bijeenkomsten met het thema: “Vermogen tot Veranderen” heeft Betty ons aan de hand genomen, ons geconfronteerd met de veranderingen en geconfronteerd met ons zelf: Hoe denken we? Hoe reageren we? Waar moeten we aan werken? Waar zijn we nu juist heel goed in? Het goed kunnen functioneren in je job in een veranderende maatschappij en de balans tussen geven en nemen was een duidelijke rode draad die door Betty goed werd neergezet en begeleid. Wanneer het nodig was werden er ook individuele gesprekken gevoerd om mensen extra te ondersteunen of te begeleiden. Het traject “Vermogen tot Veranderen” is mede door de kennis en kunde van Betty voor ons succesvol geworden.
John Dijkman, Commercieel Directeur Hamer B.V.

Ik heb Betty ervaren als een wijze grijze uil. Met haar brede kennis weet ze iedere cursist weer een andere spiegel voor te houden die precies past bij de individuele vraag.
– Jacolien Schepers, Trainingsacteur, “Als spelen leren is, speel dan veel” www.jacolienschepers.nl

Als ik terug denk aan Betty’s manier van werken zijn de volgende zinnen typerend: Inzicht in mensen en doorzicht in situaties. Aansluiten bij mensen hun situatie en daardoor heel persoonlijk kunnen afstemmen met diegene die het betreft. De weg zoekend om net even een stap dieper te gaan waardoor mensen zich bewust worden van hetgeen nog sluimerde. Hierbij uitgaan van het positieve, de ontwikkelmogelijkheden benoemend, niet iets forceren maar mensen ruimte latend. Met de mensen en organisaties werken vanuit verschillende gezichtspunten en niet vast aan 1 begeleidings-coachingsstijl, met oog voor diversiteit van mensen in al hun facetten. Zelf ook open staan als coach in de relatie.
– Coryne Noordhoek, ex manager Solis

Betty weet met haar persoonlijke en doortastende analyses mensen een spiegel voor te houden. Aan de hand van duidelijke modellen confronteert ze haar gesprekspartners met wat hun gedrag voor hun zelf, maar juist ook voor de omgeving, tot gevolg heeft. Geen vage termen of wollige benaderingen: Betty is duidelijk en concreet in haar bewoordingen, zodat je daar direct mee aan de slag kan in je dagelijkse omgeving.
Hoofd Inkoop

Naast de trainingen die door Betty bij Hamer B.V. zijn gegeven hebben de coaching gesprekken met haar mij veel inzicht gegeven in mijn eigen handelen, rol en allergieën. Betty heeft veel methoden en technieken tot haar beschikking. De aanpak van Betty heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Ze was in staat om snel tot de kern door te dringen en vanuit een integere en respectvolle benadering feedback  te geven. Betty zette me daarmee aan het denken en dit hielp me om keuzes te maken die goed voor mij zijn.
– Dianne van Dulmen, ex hoofd P&O Hamer B.V.